AutoCAD
29.3.2018

AutoCAD 2019 – AutoCAD including specialised toolsets

AutoCAD 2019 – AutoCAD including specialised toolsets

Nya AutoCAD är här med många nya funktioner, och detta innebär mer värde för prenumeranter, och förenklar AutoCAD produkterna.

Autodesk AutoCAD inkluderar specialiserade toolsets och specifika industri funktionaliteter, mer flexibilitet med dom nya web och mobil apparna, och dom senaste uppdateringarna. Snabba upp ditt arbetsflöde med specialiserade funktioner & bibliotek för mekanik design, arkitektur, 3D mappning, och mer när du jobbar i ett bekant AutoCAD gränssnitt.

Bara AutoCAD kan erbjuda dig frihet och flexibilitet med dom nya web och mobil apparna. Med dom kan du jobba med var som helst och när som helst. Rita och designa med dom senaste funktionerna som är inkluderat bara för prenumeranter.

 

När du prenumererar till AutoCAD 2019, kommer du ha tillgång till följande toolsets:

Architecture Toolset

Använd specifika byggnads designer och 8000+ arkitekt objekt, och stilar för att snabba upp ditt arbete med ritningar och dokumentation. Automatisera golvplan, sektioner, förhöjningar, och andra ritningar med Architecture Toolset.

 

Mechanical Toolset

Använd dig av specialiserade mekanik funktioner och 700,000+ tillverkningsdelar, funktioner och symboler för att snabba upp din produkt design. Rita snabbt upp rör, VVS, och kanalisation med Mechanical Toolset.

 

Electrical Toolset

Använd dig av specialiserade el designer och 65,000+ el symboler för att snabba upp produktiviteten när du skapar, modifierar, och dokumenterar el centraler. Du kan snabbt designa panel layouter, schematiska diagram, och andra ritningar mer vårat Electric Toolset.

 

MEP Toolset

Använd dig av specialiserade MEP funktioner och 10,500+ mekanik, el och VVS objekt för att rita, designa och dokumentera byggsystem. Du kan lätt designa kanalsystem, elektriska ledningar, och göra lutningar för HVAC, VVS, och el med MEP Toolset.

 

Plant 3D Toolset

Använd dig av specialiserade fabriks designer och ingenjörs toolsets för att effektivt producera P&IDs och sen integrera dom i en fabrikslayout. Skapa snabbt schematiska diagram, fabriks layouter, och andra ritningar med vårat 3D Plant Toolset.

 

Map 3D Toolset

Integrera GIS och CAD data för att underlätta planering, design, och datahantering. Kom åt spatiala data som är lagrad i filer, databaser och web services, och slå ihop det med din AutoCAD design data. Du kan lätt hantera din GIS data med ditt vanliga data schema, automatisera företagets arbetsflöde, och avlopp, samt gasindustrier med vårat 3D mappnings toolset.

 

Raster Design Toolset

Använd Raster Design för vektorverktyg som hjälper dig editera skannade ritningar och konvertera Rasterbilder till DWG objekt. Du kan snabbt editera, rensa upp och transformera bilderna, manipulera Raster entiteter (bilder, linjer, bågar och cirklar) skapa vektor former (linjer och poly linjer) och mer med vårat Raster Design Toolset.

 

Installera Toolsets

 

För att ta del av dom industri specifika funktionerna måste du ladda ner dom var för sig. Du kan göra detta på två sätt – via ditt Autodesk Account, eller Autodesk desktop app.

Autodesk Account är bäst för administratörer som behöver kompletta programpaket för att göra en deployment. Alternativt Autodesk desktop app som är bäst för att komma åt produkter, toolsets och uppdateringar direkt via din dator.

För nedladdning, gå till ditt Autodesk Account eller Autodesk desktop app. Därifrån kommer du få välja att ladda ner AutoCAD och dom specialiserade toolsetsen.

 

 

AutoCAD Anywhere

 

När du prenumererar till AutoCAD 2019, får du tillgång till den nya AutoCAD web och mobilappen. Dessa appar ger dig snabb tillgång till DWG filer vart du en är, från vilken enhet som helst. Filer laddar snabbt och du kan rita, redigera mäta och annotera med basverktygen från standard AutoCAD. Dom här funktionerna gör det möjligt att fortsätta med ditt CAD arbete med dom senaste filerna vart du en är.

För att få ut så mycket som möjligt av AutoCAD för webben och mobilen, är ”Save to web & Mobile” och ”Open from web and mobile” inkluderat i AutoCAD 2019. Tillsammans gör dessa kommandon det möjligt att flytta filer mellan din dator, webbläsare och din mobil, så du kan jobba vart som helst. Som exempel kan du ta en ritning du gjort på din dator med dig ut, som du sen kan visa och editera via AutoCAD web och mobilapp, sedan spara ned den så du kan fortsätta jobba med den på din dator.

 

 

 

Nya funktioner & Förbättringar

 

Det här årets AutoCAD har åtskilda uppdateringar. Dom nya funktionerna och förbättringarna nedanför är tillgängliga i AutoCAD.

  • Förbättrade ikoner
  • Jämföra DWG filer
  • Delade vyer
  • Vyer och visningsområden
  • Överlag för överlåtelse av lager
  • Prestanda förbättringar (2D grafik, Plot och Preview, 3D navigation)
  • Stöd för 4K skärmar
  • Standard kontroll
  • Objekt markering

*Funktionerna blev först tillgängliga för prenumeranter via AutoCAD 2018.1 uppdateringen.