AutoCAD
22.10.2018

Elmia 2018

Elmia 2018

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

Elmia

Mässan är årets viktigaste dagar för dig som inköpare, produktutvecklare, designer och företagsledare. Utvecklingen inom tillverkningsindustrin går snabbare än någonsin och att hålla sig uppdaterad för att stå stark i konkurrensen har aldrig varit viktigare. Det är inte längre ”business as usual”. Vi ses 13-16 November 2018!

Subcontractor InnoDex

– Innovation & Technical Design Expo

Innodex

Världsunika produkter, nya material och konstruktioner. Föreläsningar med toppnamn inom design och utveckling. Tillverkningsmetoder som hör framtiden till. Detta och mycket mer hittar du på kunskaps- och inspirationsarenan Subcontractor InnoDex. Ett unikt tillfälle att samla nya idéer till framtidens produktutveckling Subcontractor InnoDex är en årligen återkommande aktivitet på mässan.

Föreläsningar Subcontractor InnoDex 2018

Subcontractor InnoDex är arenan för industrins alla produktutvecklare, konstruktörer och designer – en kunskaps- och inspirationsarena utöver det vanliga, med utställningar och föreläsningar om nya material, innovativa tekniker och kreativa processer.

Mässans ledord är affärsnytta, och det gäller även Subcontractor InnoDex. Förutom utställningar och föreläsningar med toppnamn inom design och utveckling ges handfasta råd t ex om hur man bäst skyddar och utvecklar sina idéer till lönsamhet.

2018 års teman i programmet:

  • Framtidens material och smarta produkter
  • Framtidens industri och digitalisering
  • Hållbar utveckling

 

Plats: Hall C

Autodesk deltar på Subcontractor Innodex

Autodesk kommer i år att delta på arenan Subcontractor Innodex med en produkt designad med hjälp av Generative Design.

Seminarprogram

Använd specifika byggnads designer och 8000+ arkitekt objekt, och stilar för att snabba upp ditt arbete med ritningar och dokumentation. Automatisera golvplan, sektioner, förhöjningar, och andra ritningar med Architecture Toolset.

Ladda ner Seminarieprogrammet för Elmia 2018

Möt en partner

Använd dig av specialiserade mekanik funktioner och 700,000+ tillverkningsdelar, funktioner och symboler för att snabba upp din produkt design. Rita snabbt upp rör, VVS, och kanalisation med Mechanical Toolset.

Kontakt

Använd dig av specialiserade el designer och 65,000+ el symboler för att snabba upp produktiviteten när du skapar, modifierar, och dokumenterar el centraler. Du kan snabbt designa panel layouter, schematiska diagram, och andra ritningar mer vårat Electric Toolset.

Boka Möte, Boka Seminarieplats eller Bli kontaktad

Ladda ner Seminarieprogrammet för Elmia 2018
Vi skickar din information vidare till närmaste återförsäljare som kan hjälpa dig att hitta de produkter som passar dina behov bäst.

 

Also welcome to try VR or experience our Micro Milling Machine and 3D Printer