7.2.2017

Missa inte en bra affär – 30% rabatt på en 3-årsprenumeration*

Under en begränsad tid kan du byta in din gamla licens och byta upp dig till den senaste programvaran.

Med din prenumeration får du:

  • senast versionen och tillgång till tidigare versioner
  • programvara när du behöver den, och där du behöver den

Program som erbjuds med rabatterat pris är AutoCAD®, Revit®, Inventor®, 3ds Max®, våra nya Industry Collections med flera.

För mer information kontakta återfölsäljare.

 

*Upp till 30 % rabatt på Autodesks rekommenderade listpris vid köp av de Autodesk-prenumerationer med tre års avtalstid som omfattas av erbjudandet giltiga Autodesk-prenumerationer med tre års avtalstid, med inbyte av motsvarande antal permanenta licenser för inaktuella R14-versioner (från år 1998) fram till permanenta licenser för version 2016 och/eller permanenta licenser för version 2017 som inte har något aktivt underhållsavtal. Tidigare versioner av permanenta licenser för produkter i Autodesk LT-familjen kan enbart bytas in mot treårsprenumerationer på produkter i Autodesk LT-familjen. Kunden samtycker till att sluta använda dessa inbytta permanenta licenser.

Erbjudandet gäller över hela världen från den 7 februari 2017 till den 21 april 2017, förutom på Krimhalvön i Ukraina, i Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan och Syrien och endast från deltagande återförsäljare och onlinebutiker